En família

Espai dedicat a les famílies on trobaràs articles, recursos, esdeveniments i altres informacions per a gaudir de l’experiència de llegir a casa.

Babakamo, el festival i fira del llibre il·lustrat

Baba Kamo és una iniciativa de caràcter anual organitzada per l’Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana (APIV) i la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL) per a promoure el llibre il·lustrat en tots els seus vessants. Un punt de trobada on visibilitzar el treball dels professionals, avivar la creació interdisciplinària i fomentar l’esperit crític i la sensibilitat estètica.

Llegir més

«Llegim?», un espai digital en valencià per als xicotets lectors. La campanya, impulsada per la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura, ofereix vídeos per a motivar la lectura en família, així com recursos per a dinamitzar la biblioteca o conéixer les llibreries i fer de la lectura una activitat d’oci familiar. 

Llegir més

A casa... quin comboi!

Llegir més

Llegir en família: contagiar amb l’exemple

Sense la implicació de les famílies, l’adquisició de l’hàbit de la lectura és una pràctica molt difícil d’aconseguir per als infants. L’escola, com a institució compensadora de desigualtats de caràcter social i cultural, pot contrarestar algunes deficiències i, fins i tot, aconseguir alguns èxits individuals, però no pot consolidar una pràctica lectora quan l’alumnat abandona l’edat escolar.

Llegir més

Per què un llibre en Nadal?

La lectura, com el joc, és un entreteniment. Per aquest motiu, de la mateixa manera que demanem joguets
als Reis, demanem-los també llibres que, a més d’omplir el nostre temps d’oci, ens traslladen a altres mons
i a altres cultures i ens permeten viure altres vides.

Llegir més

On posem els llibres?

A vegades tenim la sensació que a casa no hi ha espai, i menys per als llibres. Però en realitat, és molt senzill fer lloc a casa per als llibres: només cal que ens ho proposem. A més, si ho encertem amb la tria, prompte aquest espai es convertirà en un incentiu més per a llegir.

Llegir més

Vols saber més? Subscriu-te al nostre butlletí