Jornades Formatives XXX Anys d'Encontre d'Ensenyants de l'Alcoià i el Comtat

Amb l’inici del curs escolar ens arriba una nova proposta formativa: L'Encontre d'Ensenyants 2017 que enguany dedicarà les sessions a la cultura popular en l’escola. Les jornades seran divendres 29 de setembre (vesprada) i dissabte 30 de setembre (matí), a l'IES Serra de Mariola (Muro). La inscripció és gratuïta i la formació està reconeguda pel CEFIRE amb 10 hores. La formació és recomanable per a docents de tots els nivells educatius.

Podeu inscriure-vos del 6 al 26 de setembre, enviant un correu a coordinacio@trobadesalcoiacomtat.cat o telefonant a la Coordinadora pel Valencià 675 65 55 68. Les jornades estan obertes a estudiants, famílies i persones interessades en general.


Des de la coordinadora han assenyalat que han volgut dedicar l'Encontre d'Ensenyants a una temàtica que consideren fonamental en la formació d'alumnes i docents: els recursos de la cultura popular a l'aula, en animació lectora, i tècniques de dramatització i expressió oral, llengua, música, i valors. Les jornades són també una invitació a reflexionar sobre el model d'escola que volem.

COMPARTIR:

Vols saber més? Subscriu-te al nostre butlletí