En família

Espai dedicat a les famílies on trobaràs articles, recursos, esdeveniments i altres informacions per a gaudir de l’experiència de llegir a casa.

A casa... quin comboi!

Llegir més

Llegir en família: contagiar amb l’exemple

Sense la implicació de les famílies, l’adquisició de l’hàbit de la lectura és una pràctica molt difícil d’aconseguir per als infants. L’escola, com a institució compensadora de desigualtats de caràcter social i cultural, pot contrarestar algunes deficiències i, fins i tot, aconseguir alguns èxits individuals, però no pot consolidar una pràctica lectora quan l’alumnat abandona l’edat escolar.

Llegir més

Per què un llibre en Nadal?

La lectura, com el joc, és un entreteniment. Per aquest motiu, de la mateixa manera que demanem joguets
als Reis, demanem-los també llibres que, a més d’omplir el nostre temps d’oci, ens traslladen a altres mons
i a altres cultures i ens permeten viure altres vides.

Llegir més

On posem els llibres?

A vegades tenim la sensació que a casa no hi ha espai, i menys per als llibres. Però en realitat, és molt senzill fer lloc a casa per als llibres: només cal que ens ho proposem. A més, si ho encertem amb la tria, prompte aquest espai es convertirà en un incentiu més per a llegir.

Llegir més

Una guia per a aprendre a explicar contes

Com de llarg hauria de ser un conte? Amb quins objectes captarem millor l’atenció? Tres especialistes en la matèria ens ajuden a convertir-nos en narradors i ens animen a gaudir de la complicitat única que es crea quan contem un conte.

 

Llegir més

La manera infal·lible de fer que els xiquets odien els llibres.

Un vídeo divulgatiu, breu i divertit, que ens recorda que NO hem de fer si volem que els nostres fills i filles s'estimen els llibres.

Llegir més

Vols saber més? Subscriu-te al nostre butlletí