En família

Espai dedicat a les famílies on trobaràs articles, recursos, esdeveniments i altres informacions per a gaudir de l’experiència de llegir a casa.

Per què un llibre en Nadal?

La lectura, com el joc, és un entreteniment. Per aquest motiu, de la mateixa manera que demanem joguets
als Reis, demanem-los també llibres que, a més d’omplir el nostre temps d’oci, ens traslladen a altres mons
i a altres cultures i ens permeten viure altres vides.

Llegir més

On posem els llibres?

A vegades tenim la sensació que a casa no hi ha espai, i menys per als llibres. Però en realitat, és molt senzill fer lloc a casa per als llibres: només cal que ens ho proposem. A més, si ho encertem amb la tria, prompte aquest espai es convertirà en un incentiu més per a llegir.

Llegir més

Una guia per a aprendre a explicar contes

Com de llarg hauria de ser un conte? Amb quins objectes captarem millor l’atenció? Tres especialistes en la matèria ens ajuden a convertir-nos en narradors i ens animen a gaudir de la complicitat única que es crea quan contem un conte.

 

Llegir més

La manera infal·lible de fer que els xiquets odien els llibres.

Un vídeo divulgatiu, breu i divertit, que ens recorda que NO hem de fer si volem que els nostres fills i filles s'estimen els llibres.

Llegir més

Llegir la millor inversió. Per què?

Llegir és una forma d’oci barata i saludable: quantes hores podem passar assaborint una bona novel·la? Fins i tot podem recórrer a les biblioteques públiques, que són gratuïtes!, o anar a presentacions de llibres, fires i trobades.

Llegir més

Vols saber més? Subscriu-te al nostre butlletí