• 07 de juliol de 2017

Obert el termini d'inscripció per al X Congrés d'Educació

Un any més, l’Alcúdia celebra aquest Congrés dirigit a tots els docents que vulguen aprendre i compartir la seua experiència amb els distints ponents. Deu anys de congressos i més és el títol que dóna nom al congrés d’enguany on destaca el paper fonamental de la lectura i la literatura en l'educació. Els assistents podran escoltar un total de sis ponències entre el 28 i el 30 de setembre de 2017.

El president de la Fundació Cultura de Pau, Federico Mayor Zaragoza, serà l'encarregat d'obrir el congrés amb una ponència titulada «Apressant: educació per a ser lliures i responsables». A continuació, serà el torn de l'escriptora Isabel-Clara Simó, amb el seu discurs, l'«Amor a la lectura i l'escriptura».

El divendres, la investigadora d'ERI Lectura Gemma Lluch amenitzarà la vesprada amb «Llegendes, dubtes i dades sobre la lectura en pantalla», i la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs, reflexionarà sobre les transformacions de la lectura amb «Del còdex a les pantalles». Aquesta última ponència serà presentada pel director de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura, Josep Antoni Fluixà.

Finalment, la doctora en Tecnologia Educativa Mar Camacho se centrarà en «Els dispositius mòbils a l'educació», i el doctor en Antropologia Manuel Delgado tancarà el congrés amb una ponència titulada «El valor dels valors. L'educació ètica en la societat contemporània».


El preu de la inscripció al congrés, que tindrà lloc a la Casa de la Cultura de l'Alcúdia, és de 20 euros. L'activitat serà homologada per la Direcció General de Personal de la Conselleria d'Educació.


Programa del X Congrés d’Educació

Vull inscriure’m en el congrés!

COMPARTIR:

Vols saber més? Subscriu-te al nostre butlletí