Nova temporada de tutorials sobre booktube!

Des d’Emociona’t amb la lectura llancem la segona temporada de la sèrie de tutorials que protagonitza la booktuber valenciana Marta Meneu-Borja: vídeos curts i divertits sobre una comunitat que parla de llibres a través de YouTube.

Si en la primera entrega Marta parlava sobre el contingut dels booktubes (paraules clau, recomanacions…) ara se centra en qüestions tècniques bàsiques (com obrir un canal de YouTube, com personalitzar-lo, etc.).

Marta Meneu-Borja gestiona el seu projecte de divulgació literària a les xarxes socials. Podeu trobar-ne el contingut a YouTube (canal laprestatgeria), a Instagram (@laprestatgeria) o al blog amb el mateix nom.

La iniciativa del projecte Emociona’t amb la lectura ha tingut molt bona acollida entre lectors i les lectores de totes les edats i gustos literaris. Per cada videorecomanació que arribe a emocionat@bromera.com, regalem un llibre! D’aquesta manera es pretén impulsar una comunitat de booktubers en la nostra llengua que visibilitze les obres dels nostres autors i autores, consolide un espai d’intercanvi d’opinions sobre llibres en valencià i fomente la lectura des d’un àmbit amb tantes possibilitats i abast com és Internet. Els tutorials de Marta Meneu-Borja són molt útils si vols provar a fer la teua pròpia videoressenya. T’apuntes a la comunitat Emociona’t?

 

Ací tens la llista de reporducció amb tots els tutorials! I a continuació tens la introducció de la nova sèrie de tutorials.

COMPARTIR:

Vols saber més? Subscriu-te al nostre butlletí