César Bona: “El temps vola”

César Bona, expert en educació, va omplir el Gran Teatre d'Alzira el passat mes d'octubre amb una conferència sota el nom "Una mirada a l'educació". La intervenció, que resultà ser tot un èxit de convocatòria, girà en torn els eixos de l'empatia, l'educació a l'aula i a casa i el temps lliure dels més menuts.


Bona va reivindicar la necessitat de situar l'educació per damunt de qualsevol interés partidista i aconsellà els docents, que esdevingueren la gran majoria dels assistents, apostar per l'empatia per tal d'implicar a l'alumnat en l'aula i fomentar la seua imaginació i capacitat crítica. En la conferència, César Bona mostrà alguns vídeos, compartí algunes experiències pròpies a l'aula i realitzà una sèrie de dinàmiques amb el públic que féu de la xerrada un espai dinàmic i participatiu. "El fet que en la Declaració Universal dels Drets de l'Infant s'haja de recollir el dret a jugar, és que alguna cosa estem fent malament", afirmà.


César Bona és un dels conferenciants sobre educació de referència a l'estat espanyol i finalista dels premis Global Teacher Prize, considerat com el Nobel de la docència. Fou l'encarregat de donar el tret d'eixida a les Jornades Culturals dels Premis Literaris Ciutat d'Alzira 2019 que culminaren la setmana passada amb la gala d'entrega de premis.

COMPARTIR:

Vols saber més? Subscriu-te al nostre butlletí