XI Encontre d'Ensenyants 2019: recursos per a l'escola innovadora

Aquest cap de setmana se celebra el XI Encontre d'Ensenyants 2019 a la Casa de la Joventut de Cocentaina. La present edició de les jornades formatives acollirà experiències didàctiques per a tots els nivells educatius amb l'objectiu de generar recursos per a l'escola innovadora.

Els docents podran escoltar experiències amb projectes interdisciplinars com ara "Conéixer els nostres pobles com a recurs didàctic interdisciplinar" (a càrrec d'Àngela Fita i Sílvia Mira, del CEIP Mare de Déu dels Dolors), així com el "Projecte interdisciplinar Som Quatre Pobles" (a càrrec de Laura Barberà, M. José Aroca i Cristina López, de l'IES Biar).

A més, la programació del XI Encontre d'Ensenyants de L'Alcoià i El Comtat inclou xarrades multidisciplinars al voltant de la coeducació i la integració, l'ecologia a l'aula, el tractament integral de llengües i els intercanvis lingüístics, la gamificació com a recurs facilitador de l'aprenentatge cooperatiu, els patis educatius com a oportunitat per a transformar l'escola, així com o el tractament de les emocions a partir de l'imaginari fantàstic.


Els moments més emotius de les jornades seran, sens dubte els homenatges a la mestra Carme Miquel i al contacontes Llorenç Giménez.

 

Organitzat per la Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià i el Comtat. Més informació en www.alcoiacomtatpelvalencia.org.

Curs reconegut amb 8 crèdits de formació pel CEFIRE.

COMPARTIR:

Vols saber més? Subscriu-te al nostre butlletí