«Llegim?», un espai digital en valencià per als xicotets lectors

La Fundació Bromera ha posat en marxa «Llegim?», una iniciativa dirigida especialment a les famílies dels xiquets i les xiquetes que actualment cursen Educació Infantil. 
«Llegim?» ofereix vídeos amb contes, redolins, endevinalles i cançons en valencià, recomanacions de lectures per a xiquets i xiquetes entre 0 i 6 anys i estratègies per a fomentar l’hàbit lector a casa. Aquests vídeos i recursos estan disponibles a l’espai web www.llegim.org, que inclou també una col·lecció de fitxes amb receptes per a despertar el cuquet de la lectura en els més menuts, així com propostes d’activitats per a jugar amb la poesia, instruccions per a organitzar els llibres que tenim a casa o consells per a triar llibres segons l’edat dels menuts.


La secció multimèdia de www.llegim.org inclou, d’una banda, un apartat per a xiquetes i xiquets, en el qual es poden escoltar directament contes de primavera, estiu, tardor o hivern, així com endevinalles, redolins i cançons relacionades també amb les estacions de l’any. Vídeos en valencià elaborats i narrats per Anna Ballester, Carles Cano, Elena Goig i Ramon Ródenas. D’altra banda, inclou vídeos adreçats a famílies en què s’explica per a què contem contes, com contem contes, l’art de contar, qui els conta i quins contes...

COMPARTIR:

Vols saber més? Subscriu-te al nostre butlletí