Ja tenim guanyadors dels Premis Emociona’t 2017

Dinamitzar el nou canal de recomanacions literàries en valencià, Emociona’t amb la lectura, ha sigut l’objectiu del concurs llançat per Bromera i que contemplava el lliurament de tres premis en les categories de: vídeo més original, vídeo més vist fins als 31 de desembre de 2017, i centre més participatiu. Els guanyadors en les diferents categories han sigut els següents:

Escolania Nostra Senyora dels Desemparats, premi al centre educatiu més participatiu.


Clara Felici Masià, del Col·legi Maria Auxiliadora d’Algemesí, premi al vídeo més vist.


Mario Llopis i Àlex Toldrà, del Col·legi Maria Auxiliadora d’Algemesí, premi al vídeo més original.

 


El canal de booktubers compta ja amb més de 100 recomanacions fetes per lectors i lectores de totes les edats i procedents de diferents punts del territori valencià. A més, s’inclouen altres recursos audiovisuals dirigits a docents i famílies com la sèrie de tutorials per a començar a ser booktubers, a càrrec de Marta Meneu, o per a fomentar la lectura en l’entorn familiar i a les aules, protagonitzats per l’actor valencià Nelo Gómez.


Davant la bona acollida de la iniciativa, Emociona’t amb la lectura continuarà regalant un llibre a cadascun dels lectors que envie la seua recomanació literària durant tot 2018. D’aquesta manera, es pretén impulsar una comunitat de booktubers en la nostra llengua que visibilitze les obres dels nostres autors i autores, consolide un espai d’intercanvi d’opinions sobre llibres en la nostra llengua i fomente la lectura des d’un àmbit amb tantes possibilitats i abast com ara Internet.

 

Ací us deixem altres bibliotubers del canal divertits i interessants. Enhorabona!

 

     

COMPARTIR:

Vols saber més? Subscriu-te al nostre butlletí