Pla Lector 4t de Primària

Ara sí que m’has tocat el nas!

Víctor Raga

Il·lustració: Montse Español

El senyor Cantalombardi ensenya a Martí i a Helena la importància dels cinc sentits. Però Martí està preocupat per una altra cosa. El seu cos i el de la seua veïna no són iguals. Per això vol tenir una conversa d’home a home amb el senyor Cantalombardi.

Pàgines: 88

ISBN: 978-84-9824-365-9

Tres nobles en un grapat i un soldat enamorat

Enric Lluch

Il·lustració: Fran Parreño

El soldat Fabregat està enamorat de la bella princesa Teresa. Però ho té ben difícil. El rei Pau ha decidit casar-la amb un marit que posseïsca títols i riqueses, i Fabregat no té ni una cosa ni l’altra. Amb l’ajuda del seu amic Mustafà, tractarà de desbaratar les intencions dels tres nobles aspirants.

Pàgines: 112

ISBN: 978-84-9824-934-7

El flautista valent

Teresa Broseta

Il·lustració: Rosanna Crespo i Quique Soler

Roig Julivert ha sentit coses terribles sobre les persones i, encara que pertany a la tribu de donyets més poruga del món, vol saber si són certes. Damunt d’una pedra, mentre toca la flauta, Roig somia grans aventures i es pregunta si s’atrevirà a travessar el riu i a entrar en territori humà...

Pàgines: 104

ISBN: 978-84-9026-127-9

El contingut de cada carpeta es pot personalitzar canviant alguns dels títols anteriors pels llibres següents, o inclús afegir-ne alguns d’Algar Editorial.

Per a més informació, contacteu amb el vostre promotor de la zona.

Contes d’Andersen

Hans Christian Andersen

Il·lustració: Valentí Gubianas

Una princesa d’incògnit, un emperador que es passeja nu, un soldadet de plom enamorat, un rossinyol que és cantant i un aneguet a qui ningú estima protagonitzen cinc dels contes més populars d’Andersen.

Pàgines: 120

ISBN: 978-84-7660-038-2

Història de Marco i Mirko

Gianni Rodari

Il·lustració: Montse Tobella

A primera vista, dos bessons idèntics armats amb martells podrien semblar perillosos. Però Marco i Mirko han promés a la mare no usar els martells i no és «en legítima defensa», i per això els utilitzen per a espantar lladres, caçar fantasmes o resoldre misteris.

Pàgines: 112

ISBN: 978-84-9824-246-1

La gallina que pogué regnar

Carles Cano

Il·lustració: Pep Giménez

Al nostre príncep de conte li falta la princesa. Per això, idea un pla perfecte: fingirà que es troba greument malalt i que es casarà amb aquella que el salve. Ara bé, com pot imaginar que la gallina Pepeta serà una ferma candidata?

Pàgines: 120

ISBN: 978-849824-263-8

Jo Tirant, tu Carmesina

Enric Lluch

Il·lustració: Toni Cabo

A l’escola arriba una companya nova: Carmesina. «Marquesina?», pregunta Mamen. No, no, Carmesina. Joan descobreix que aquell era el nom d’una princesa que estimava un cavaller amb un nom encara més curiós: Tirant lo Blanc.

Pàgines: 88

ISBN: 978-84-9824-075-7

Poemes de butxaca

Fina Girbés

Il·lustració: Montse Ginesta

Dins d’una butxaca caben coses menudes. Però no sols de grandària, no! També hi ha moments, desitjos, situacions, objectes, que són fugaços, senzills, fràgils... En definitiva, de butxaca. Si lliges aquests poemes, de segur que hi estaràs d’acord!

Pàgines: 64

ISBN: 978-84-9824-428-1

La bruixa Merenga

Maria Jesús Bolta

Il·lustració: Sebastià Serra

Pocs dies abans de Nadal desapareixen totes les llepolies del poble. La culpable és la bruixa Vinagre, que vol fastidiar la festa a grans i menuts. Sort que els protagonistes d’aquesta història, Apol·lònia i Napoleó, tenen l’ajuda de Merenga, la bruixa més dolça de totes.

Pàgines: 64

ISBN: 978-84-9824-061-0