Pla Lector 3r de Primària

Una setmana de contes

Enric Lluch

Il·lustració: Armand

Marta voldria que li contaren contes com ho fan els pares dels seus amics Rut i Tomaset, però els pares de Marta van sempre amb l’all al cul i quan tornen a casa no tenen ganes de res. Fins que un dia, el pare de la xiqueta fica el peu dins d’un forat de la vorera i, de sobte, Marta aconsegueix allò que volia!

Pàgines: 80

ISBN: 978-84-9026-069-2

L'olor de la mare

Ricardo Alcántara

Il·lustració: Montse Tobella

Bigotis no és el més gran dels germans, però sí el més espavilat i el més aventurer. Per això, el dia que la mare tarda molt a tornar a casa, el ratolinet decideix anar a buscar-la. Sap que és molt xicotet i que els perills són enormes, però està segur que, seguint el rastre de l’olor de sa mare, serà capaç de trobar-la. Pel camí, coneixerà nous amics, dels quals aprendrà valuoses lliçons.

Pàgines: 120

ISBN: 978-84-9026-172-9

Lula i les abelles

Mercé Viana

Il·lustració: Montse Fransoy

La senyora Lula és coneguda en tota la ciutat pel pentinat estrafolari que es fa cada dimarts. Un dia, un brunzit estrany es converteix en el malson de Lula, i només amb l’ajuda de les seues amigues aconseguirà aturar el que ella creu que és una estranya malaltia...

Pàgines: 104

ISBN: 978-84-9824-816-6

El contingut de cada carpeta es pot personalitzar canviant alguns dels títols anteriors pels llibres següents, o inclús afegir-ne alguns d’Algar Editorial.

Per a més informació, contacteu amb el vostre promotor de la zona.

Un veí ple de sorpreses

Víctor Raga

Il·lustració: Montse Español

Martí i Helena es colen al terrat del senyor Cantalombardi. Els agradaria veure les estreles a través del seu telescopi. Però el veí té un problema ben gros i l’han d’ajudar a resoldre’l.

Pàgines: 80

ISBN: 978-84-9824-340-6

La màquina dels contes

Carles Cano

Il·lustració: Paco Giménez

Benipoquet és un poble menut, on no passa mai res d’emocionant. Però un dia apareix a la plaça un artefacte estrany: una màquina de contes, que només escriu quan vol i a qui vol.

Pàgines: 64

ISBN: 978-84-7660-640-7

El secret de les cinc llegendes

Llorenç Giménez

Il·lustració: Esperança Martínez

Conten que en Sant Joan, mentre toquen les campanades de mitjanit, s’obri una porta secreta. Qualsevol que entre per aquella porta pot aconseguir un tresor fabulós. Però abans haurà de passar unes dures proves i narrar cinc llegendes.

Pàgines: 64

ISBN: 978-84-9824-018-4

La meua veïna és una bruixa?

Carmen Gil

Il·lustració: Escletxa

Paula i el seu germà Miquel van al poble a passar les vacances. Passejant pel bosc troben una casa molt tenebrosa que està a tocar de la seua. A la porta, hi ha asseguda una dona major, amb el nas molt llarg i una berruga. No hi ha cap dubte! És una bruixa!

Pàgines: 64

ISBN: 978-84-9824-524-0

I, de sobte... plif!

Eduardo Zamanillo

Il·lustració: Pep Sellés

Piojo i Hula han suspès el curs. Per a aprovar decideixen escriure un relat. El problema comença quan la refinada Serpentina beu un verí que Piojo i Hula han elaborat per equivocació. La recerca d’un antídot els arrossegarà a un món fantàstic.

Pàgines: 96

ISBN: 978-84-7660-717-6

Oda als peus i altres poemes

Marc Granell

Il·lustració: Manuel Granell

Els peus també tenen dret que els dediquen versos! I també els canaris, els gats, la natura, i fins i tot les vocals; per què no? En aquest univers poètic, les foques poden ballar flamenc i el món pot ser de xocolate. T’ho perdràs?

Pàgines: 64

ISBN: 978-84-9824-329-1