Nota de Premsa

Nadal 2010
  Bon Nadal i feliç 2011  

Un viatge al nostre passat de la mà d’un cavaller, un passeig pel futur amb molt d’humor i ironia, una història d’amor que transgredeix els límits del que és humà, una aventura fascinant per l’Amazònia o un intrigant viatge al subsòl són algunes de les històries amb què sorprendràs aquest Nadal els qui més t’estimes.

Enceta el 2011 amb una bona lectura. Regala emoció, aventura, mons fantàstics. Regala misteri, rialles, històries d’amor, intriga. Regala llibres.

Bromera et proposa una acurada selecció de títols perquè el teu regal siga el millor.

Si encara no has escrit la carta als reis, pots descarregar-te-la ací mateix!

 
La millor narrativa contemporània

Un joc literari amb una fotografia com a excusa, darrere el qual s’amaguen set escriptors de renom. La sorpresa de la temporada.
 

 

 

 

 

Una visió refrescant i profunda de les alegries i les desgràcies de la condició humana protagonitzada per un matemàtic moribund i uns déus juganers.

Un mosaic commovedor i poètic de la ciutat d’Istanbul, pont entre cultures que el Premi Nobel Orhan Pamuk ens acosta.
 

 

L’obra més popular de John Updike arriba a Bromera. A Rhode Island, tres divorciades descobreixen que tenen poders i viuen al màxim la seua independència fins a l’arribada del misteriós Darryl...

 

 

 Humor, acció i reflexió en les mirades al futur

Una paròdia divertida i agosarada sobre les excentricitats del món científic i la manipulació de masses quan el futur de la Terra penja d’un fil.

 

 

 

En una societat futura, els desequilibris mediambientals i els extravagants avenços científics han posat la raça humana en perill d’extinció.

 

 Grans històries del nostre passat

Un relat captivador que narra un dels episodis més sagnants de la Inquisició a les nostres terres: la persecució d’un llibre prohibit.

 

 

 

 

 

Una biografia il·lustrada de gran format i amb clara voluntat divulgadora que ens apropa l’apassionant vida de l’autor del Tirant lo Blanc.

 

 Viatges sonors

Un homenatge a 35 anys de treball pel patrimoni sonor del grup de folk més representatiu a les nostres terres. S’acompanya d’un CD.

Tres vessants artístiques s’uneixen en aquest projecte editorial per donar a conéixer l’univers de Raimon en el 50 aniversari d’Al vent. Un nou alé per a unes cançons estimades.

 Aventura, acció i misteri per a joves

Descobreix un triangle amorós mortífer que va molt més enllà dels sentiments humans, amb el primer títol de la saga Diaris de vampirs, que triomfa a la televisió.

Un viatge fascinant, una aventura trepidant protagonitzada per una periodista somiadora, un esquimal espavilat i un misteriós mariner.

La mossa d’esquadra més intrèpida haurà de descobrir el vertader culpable d’un cas aparentment resolt i tancat pels seus superiors.

 

 

 

 

Tornen les aventures de la sèrie de misteri protagonitzada per Sally Lokhart. Un còctel excepcional d’emocions i intrigues.  

Una aventura apassionant plena de llegendes, endevinalles i éssers fantàstics. Seguint l’estela del seu germà Haroun, Luka emprendrà la seua pròpia aventura.

 

 

Segona part de les peripècies de Joana Dalva, una adolescent amb el do de fer realitat tot el que escriu amb la mà Esquerra. Haurà d’anar amb compte perquè això pot tenir conseqüències imprevisibles.

Un món de contes per als més menuts
Primers lectors

Allà on alguns només veuen serralades, heu de saber que s’oculten gegants endormiscats. Us agradaria despertar-los i conéixer el seu ofici màgic?

 

Una col·lecció terroríficament divertida amb 10 títols protagonitzats per monstres de l’imaginari infantil presentats amb molt de sentit de l’humor.

 

 

 

A partir de 6 anys A partir de 8 anys

Una història deliciosa sobre un gos amb unes habilitats molt especials per a la jardineria que tractarà de complir el seu somni.

 

Un dia, un brunzit estrany es converteix en el malson de la senyora Lula, coneguda pels seus pentinats. Només l’ajuda de les seues amigues la traurà de l’embolic.

 

 

 

A partir de 10 anys A partir de 12 anys

Una història tendra i divertida sobre la integració entre els pobles i les cultures. Tot comença amb l’arribada a la classe d’Ignasi d’Amina Nwapa.

 

La vida d’Anna dóna un tomb amb l’ascensió de Hitler al poder. Tota la seua família emprendrà un llarg viatge per fugir de la manca de llibertat i la persecució del jueus.