David Bueno i Torrens Subscriu-te!

David Bueno i Torrens (Barcelona, 1965) és doctor en biologia, especialista en genètica i en biologia del desenvolupament. Actualment és professor i investigador de la Universitat de Barcelona i membre del Centre d’Estudis i Recerca en Conflictologia (CREC) de la Universitat Oberta de Catalunya. La seua recerca se centra, a nivell experimental, en el desenvolupament del cervell, i a nivell teòric en la relació entre la biologia i la conducta humana, fonamentalment respecte la llibertat i els conflictes humans.   
 
Ha publicat uns quaranta-cinc articles científics especialitzats i diversos llibres de divulgació, entre els quals Gens i genoma i Òrgans a la carta i Convivint amb transgènics. També ha publicat una trentena de llibres de text per a estudiants i ha participat en l’elaboració de diverses obres enciclopèdiques. Col·labora amb diversos mitjans, entre els quals, els diaris Avui i Público; i condueix una secció periòdica d’actualitat científica al programa Eureka! de COMRàdio.

Noticies d'aquest autor

10-6-2011
L’enigma de la llibertat, de David Bueno i Torrens, es va presentar ahir a la Sala Àmbit Cultural d’El Corte Inglés, amb la presència de Xaro Sánchez, coordinadora del Centre de Recerca i Estudi en Conflictologia de la UOC, i de l’editor de Bromera, Josep Gregori. Més d’una seixantena de persones van atapeir la sala per tal de conèixer l’obra guardonada amb l’últim Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General, i després van tindre ocasió de conversar amb l’autor i d’endur-se un exemplar signat.