Per molts anys! de Dani Miquel, Premi al llibre millor editat

4-11-2016

La Conselleria d’Educació lliurarà el guardó honorífic el 20 de novembre

El llibre-disc de Dani Miquel Per molts anys! ha sigut distingit amb el Premi al Llibre Infantil Millor Editat dins dels premis als llibres millor editats que concedeix la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport. Aquests guardons tenen caràcter honorífic i es lliuren al voltant del 20 de novembre, Dia del Llibre Valencià, commemorant la publicació de la primera edició del Tirant lo Blanc, el 20 de novembre de 1490. 

 

Els criteris que s'han tingut en compte per determinar la tria dels llibres premiats es centren en la correspondència entre el contingut i l'aspecte formal, la qualitat i innovació de l'edició, l'impacte en el panorama editorial valencià.

Aquests premis honorífics tenen com a principal objectiu incentivar la producció de les empreses editorials valencianes, en qualsevol de les dues llengües oficials, amb iniciatives que propicien una millora del llibre valencià, tant en el seu aspecte tècnic i formal com artístic, així com incentivar les iniciatives i activitats dels llibreters valencians que contribueixen a la difusió del llibre i fomenten els hàbits de lectura. 

 

Aquest llibre-disc, format per un conte il·lustrat per Fran Parreño i un CD amb 14 cançons, és perfecte per a viure la màgia d’un aniversari, ple d’amics, bufes, garlandes i, sobretot, moltíssima emoció.

Tornar