L’escriptor Carles Cano, homenatjat en la 52 Fira del Llibre de València

19-4-2017

Carles Cano, l’autor homenatjat en aquesta edició de la Fira del Llibre de València, és un dels màxims exponents de la literatura infantil i juvenil del panorama valencià i també de tot l’estat.  Per això, ha sigut escollit per a rebre un merescut homenatge que tindrà lloc el dilluns 24 d’abril i anirà a càrrec d’Emili Piera i Fernando Delgado.


A més a més, l’escriptor presentarà el diumenge 23 a partir de les 11 h, a la Sala Museu 3 de la Fira del Llibre, els seus nous títols en el Grup Bromera: La volta al món en 8 contes (Tàndem) i El desbaratat conte dels fesols màgics, PREMI DE NARRATIVA INFANTIL VICENT SILVESTRE (Bromera), juntament amb l’il·lustrador Paco Giménez.


D’altra banda, Cano serà protagonista de la sessió de contacontes “Roda de contes” i del recital de poesia “Tast de poesia”.


 

Carles Cano (València, 1957), a més d’autor de desenes de llibres –entre narracions, poemaris i obres de teatre–, és un gran contacontes. La seua obra ha rebut nombrosos guardons com el Premi Lazarillo, el White Raven o el Premi Vicent Silvestre de Narrativa Infantil. A Bromera té títols com 29 poemes per al dia a dia i un per a la nit, La màquina dels contes, Poemes sense diminutius i La princesa Totpamí.

Tornar