La LIJ, protagonista el primer cap de setmana de la Fira del Llibre a Bromera

26-4-2017

Les obres de Carles Cano i de Rocio Bonilla han sigut les més venudes de l’editorial, que ha programat un bon grapat d’activitats infantils per al proper cap de setmana

El desbaratat conte dels fesols màgics de Carles Cano, Premi Vicent Silvestre de Narrativa Infantil, i els àlbums il·lustrats de Rocio Bonilla De quin color són els besos?, La muntanya de llibres més alta del món i Max i els superherois, han sigut els llibres més venuts aquest primer cap de setmana de la Fira del Llibre. Així, la literatura infantil i juvenil s’ha convertit en l’autèntica protagonista d’aquesta mostra literària que enguany, a més, homenatja Carles Cano.

 

Altres novetats destacables per als més menuts són Quin oratge farà demà?, de Teresa Broseta i Jordi Payà i la col·lecció «Mini Clàssics», una sèrie pensada per a acostar als més menuts els clàssics de la literatura universal de forma senzilla i divertida.

 

Si parlem de novel·les, Arribarà el dematí, de Joanjo Garcia, es troba entre les més venudes de Bromera durant el primer cap de setmana de la Fira. A més, l’autor es va acostar a les casetes 42 i 43  per a trobar-se amb els lectors, que es van poder emportar els exemplars dedicats, i per a posar en marxa el segon trivial literari. D’altra banda, Si ha nevat de Paco Esteve i Beneito, Premi Enric Valor de Novel·la, i Amics per sempre de Lluís-Anton Baulenas, Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira, també han gaudit d’una molt bona acollida a la Fira. Tanquen la llista de literatura per a adults El dia de demà, de Teresa Broseta, Premi València Alfons el Magnànim de Narrativa i Cinc cadàvers, de Josep Franco, Premi Blai Bellver de Narrativa.

 

Tornant a la literatura infantil i juvenil, el programa d’activitats de Bromera se centrarà de nou el proper cap de setmana en els més menuts, que podran gaudir dissabte al matí del taller de creació literària amb Alicia Casanova i de l’actuació de Bertomeu que tindrà lloc el dilluns 1 de maig a partir de les 12.30 h del matí. Eixe mateix dia es presentarà Poemes amb llum de lluna de Maria Dolors Pellicer, un poemari pensat per als lectors més joves.

 

D’altra banda, els joves lectors podran conéixer Alicia Casanova, autora de L’enciclopèdia misteriosa dels éssers diminuts, Pasqual Alapont amb Quin sidral de campament!, Lluís Miret amb Vampirs, friquis i tacons d’agulla, (Finalista del Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil), Silvestre Vilaplana amb El triangle rosa (Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil), David Navalon amb Aitana, investigadora privada, Maria Dolors Pellicer amb Poemes amb llum de lluna i Empar Bou i Bertomeu amb Sensacionari.

 

 

Encara queden molts dies de fira i més autors destacats que passaran per la caseta de Bromera (42 i 43) per a signar els seus llibres. Així, a banda de les activitats pensades per a infants, trobarem –a més de Lluís-Anton Baulenas, Paco Esteve i Beneito i Josep Franco, els autors Andreu Escrivà amb Encara no és tard (Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General), que presentarà la seua obra diumenge a la vesprada juntament amb Juli Peretó, que presentarà la nova adaptació de L’origen de les espècies, i Gemma Miralles amb De Sukei a Naima (Premi Eduard Escalante de Teatre dels Premis Ciutat de València). 

Tornar