Es posa en marxa el XXIII Premi de Literatura Eròtica La Vall d'Albaida

5-4-2017

El termini de presentació d'originals es tancarà el 23 de juny

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, en col·laboració amb Bromera, convoca el XXIII Premi de Literatura Eròtica de La Vall d'Albaida. El guardó, dotat amb 4.000 €, està obert a autors majors d’edat, tant novells com consolidats, que escriguen en valencià obres de qualsevol gènere: novel·la, narracions, biografia...  El jurat el formaran Mariló Àlvarez, Josep Andrés, Àngel Cano, Josepa Sopeña i el president de la Mancomunitat o la persona en qui delegue.

 

El termini de presentació d’originals es tancarà el 23 de juny i el premi s’atorgarà en un acte que s’anunciarà oportunament. L’obra guanyadora serà publicada per Bromera a la seua col·lecció «L'Eclèctica».

 

Actualment, el Premi de Literatura Eròtica és l’únic guardó en literatura eròtica convocat per una institució pública en tota Espanya. A més, per la seua singularitat temàtica, conforma una de les principals convocatòries literàries del territori valencià. D’aquesta manera, el certamen consolida edició a edició els objectius que persegueix des de la seua creació: el foment de la literatura en valencià des d’una òptica molt específica, com és el gènere eròtic; i, d’altra banda, el reconeixement de la Vall d’Albaida més enllà dels seus límits purament naturals com a referent turisticocultural.

 

Si vols consultar les bases completes d’aquest certamen, fes clic ací.

Tornar