Arriba a les prestatgeries "Vindrà la mort i tindrà els teus ulls", Premi Enric Valor de Novel·la

6-9-2017

Vindrà la mort i tindrà els teus ulls, d’Urbà Lozano, relat guanyador del Premi Enric Valor de Novel·la 2016, arriba aquesta setmana a les prestatgeries. L’acte de presentació de l’obra ha comptat amb la presència de l’autor, acompanyat de Gonçal López-Pampló, director literari de Bromera, i César Augusto Asencio, diputat de Cultura i Educació.


La novel·la constitueix una poderosa reflexió literària sobre la vida, l’amor i els secrets inconfessables a través de les memòries del protagonista que, després de mitja vida a Sicília, decideix tornar a la seua València natal per enfrontar-se als secrets del seu passat.


Urbà Lozano ha explicat que «és una novel·la que està contada des d’una òptica bastant personal del protagonista. Ell és qui pren la paraula i qui al llarg de tot el llibre va fent una espècie de dietari. Al principi està molt contingut, conta poc, obvietats, però mica a mica va contant secrets que haurà de desvelar el lector al llarg de la novel·la».


D’altra banda, Gonçal López-Pampló ha remarcat la importància del Premi Enric Valor per a la consolidació tant d’escriptors que tenen una obra publicada important com d’altres amb menys obra publicada però igual de bons.

 

Per últim, el diputat de Cultura i Educació ha recordat que la Diputació d’Alacant ha convocat una nova edició del premi. El termini de presentació d’originals ja està obert i finalitzarà el 30 de novembre. Aquest certamen literari està guardonat amb 20.000 euros i està considerat un dels més rellevants de les nostres terres. 

Tornar